Wie

Op Knowmads Business School heb ik, Titia, al doende veel van ‘de Art of Hosting’ mee gekregen. Naast koken is het ook geweldig om echt zorg voor de ruimte te hebben. ‘Holding the space’.

Ik kook gráág. Oók voor grote groepen. Honderd man, tot vierhonderd, leuk!  Er wordt de tijd voor genomen. Een recept volg ik niet, maar doe alles op gevoel, en voor mij is het resultaat dus  altijd een verrassing. Geen enkele dag smaakt iets hetzelfde.

Puur. Niet bepaald  ‘stylish’ of ‘sexy’, maar gewoon, eenvoudig. Maar wél gezond, kruidig en héél rijk qua groenten en verse kruiden.

En..er is altijd vol op! Iets wat heel belangrijk voor mij is; overvloed.

Klein detail nog: ik kom, op evenementen, nooit zonder bloemen. Ik wil dat alles ‘fris, groen & bloeiend’ is, wat het woord ‘LemLem’ betekent  (eritrees/ethiopisch).

Bij grotere events kan ik bouwen op een geweldig team:

Julianna, Misrak,  Paul, Oscar en Gregor. Meer info over hen volgt.