Purpose

Waarom…

doe ik wat ik doe?

Het doet me goed  te zien dat mensen verbinden door middel van eten. Ervan genieten, maar ook echt samen zijn.

Hoe mooi is het om binnen bedrijven een verandering te zien ontstaan. Waar de lunch een tijd wordt om echt samen te zijn, en om goede gesprekken te hebben als team. Genietend van goed eten en ondertussen beseffend dat het eten verschil maakt, omdat de ingrediënten zo fair mogelijk zijn*.

  • Het creëren van een levende keuken, het hart van je kantoor;  dat is win-win-win.
  • Een evenement met goed eten. Van producten van goede afkomst, hiermee andere mooie bedrijven ondersteunend. Oók  win-win-win!

Bedrijven die mooie dingen doen en goede evenementen ondersteunen met eten is dus wat ik gráág doe. Want: veel’win’ zoals je ziet. Dat maakt blij, en misschien proef je dat;)

 

*Ik vind het belangrijk om kritisch naar eten te kijken. Naar de herkomst, de productiewijze en de economische en politieke context ervan.

Daarom, gewoon logisch,  zijn mijn ingrediënten zoveel mogelijk biologisch en lokaal.

Eten zie ik als een basis. Wanneer er samen gegeten kán worden, én gezond, en dat niet gebeurt, zie ik als een gemiste kans. Een kans om te verbinden, genieten, en…door middel van je keuze van eten een verschil te maken. Bio(,zo)logisch; niet alleen logisch voor je éigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van de planeet.

Eten. Het is zo een basis. Laat het zo goed mogelijk zijn. Ik werk er graag aan mee!