Wat

Vers, biologisch en áltijd volop!

Echt eten‘. Groenten en kruiden die zo natuurlijk mogelijk zijn geteeld. Eigenlijk zou ‘biologisch’ geen etiketje mogen hebben, want biologisch is voor mij niet meer dan logisch. Verder: zo weinig mogelijk toevoegingen. De kruiden en groenten. Dát zijn de ingrediënten die het gerecht maken! Geen E-nummers en andere rotzooi. Gewoon. Zo puur mogelijk. Alle producten van goede kwaliteit. Ook de oliën. Biologisch en niet geraffineerd.

Veel verse groenten

Veel verse en oosterse kruiden

Overvloed is voor mij belangrijk. Je kunt altijd meerdere porties nemen.

Naast hosting en catering op evenementen vind ik het ook ontzettend belangrijk om bezig te zijn met de eetcultuur binnen organisaties en bedrijven.  Ik faciliteer graag goede organisaties -onder andere Knowmads en Fairphone–  met ‘good food’. Gezond eten, waar je energie van krijgt.

De keuken kun je zien als het hart van de ruimte, maar er wordt vaak heel weinig aandacht aan gegeven. Net als je eten gedurende een werkdag. Vaak krijgt het niet de aandacht die het nodig heeft. Het is geweldig om hier mee bezig te zijn, en er verandering in te brengen!