Extra’s

Lemlem zorgt voor eten.

Waar dan ook. Voor kleine en grote groepen.

Je kunt denken aan dit:

~Catering op conferenties of andere evenementen (gezonde snacks, verse, warme lunch, fingerfood, koffie/thee/sap/borrel, tapas en dinner -tot  zo’n 1000 personen),

maar ook..

~Verse (warme & koude) lunches op bedrijven (-vanaf 15 tot 200 personen, eenmalig of op dagelijkse/wekelijkse basis),

of..

~Verse hapjes en snacks bij vergaderingen en bedrijfsborrels, en -feestjes

~Catering thuis (zodat je bij je gasten kan zijn)

~Catering bij begrafenissen en trouwerijen

~Catering bij workshops of trainingen

Hoe eten smaakt is het belangrijkste, maar.. hoe het er uit ziet natuurlijk ook. Ik houd van veel kleur, en hou er van als de gerechten er vrolijk uit zien. Het eten wordt in mooie aardewerken schalen geserveerd en er worden chafing dishes gebruikt waarin de gerechten lekker warm blijven.

Bij een groter evenement zorg ik, wanneer het nodig is, naast servies en glaswerk bijvoorbeeld ook voor tafellinnen, kandelaars, tafels en stoelen, kapstokken, warmhoud-apparatuur, bar-installaties, koelkasten of tuinoverkappingen.

En..ik houd van bloemen, dus geen evenement zonder bloemen. Veel bloemen!

Als team doen we op een groter event ook de hosting, wat inhoud dat we niet alleen zorgen dat er eten is, maar dat ook dat alles er omheen geregeld is en we de hele dag ter plekke zijn om te serveren en voor de ruimte te zorgen.

Naast het eten: hosting; bediening, het opruimen, de aankleding & zorg voor de ruimte. Dus: ‘full event catering’.

Betaling gaat via twee facturen. De aanbetaling van 50% van het totale offerte-bedrag moet één week voor de datum van de catering bijgeschreven staan. Dit geldt voor kleinere catering-opdrachten.

Bij grotere opdrachten, zoals (meerdaagse) conferenties,is het fijn dat ik lekker vroeg met de voorbereidingen kan beginnen en moet de aanbetaling van 50% één maand van te voren gedaan worden.

De communicatie is voor mij heel belangrijk. Samen stemmen we alles goed af, en blijven in nauw contact, en zorgen dat hoe klein of groot het event ook is, het iets héél moois wordt!