Extra’s 

Bezorging van de catering is altijd mogelijk. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn de kosten tussen de €17,50 en €35,-. De kleinere cateringen binnen Amsterdam worden bezorgd per fietskoerier.

Drank: ik adviseer graag welke wijn het beste past bij het eten dat je bestelt. Voor bij het eten of feest heb ik keuze uit een ruim aanbod van Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Bier komt van een lokale brouwerij in Amsterdam, en ook hierin is het aanbod ruim.

Servies, bestek en glaswerk kan ik voor je organiseren. Ik heb duurzaam geteeld palmblad wegwerpservies en -bestek voor 0,75 ct per persoon. Mooi aardewerken servies en glaswerk kan ik extern inhuren. De kosten zijn lager bij grotere groepen, maar het gemiddelde is ongeveer €2,- voor een bord, bestek en glas per persoon, inclusief bezorging en schoonmaken.

Aankleding vind ik heel belangrijk. Het eten presenteer ik graag in mooie aardewerken Afrikaanse schalen en gebruik shafing dishes waarin de gerechten warm blijven. Daarnaast kleed ik de tafels met veel zorg aan. Ik houd van veel bloemen, groente, fruit en gekleurde Afrikaanse stof. Desgewenst kleed ik de hele ruimte aan. Naast servies en glaswerk kan ik ook tafellinnen, kandelaars, tafels en stoelen, kapstokken, warmhoudapparatuur, barinstalaties, koelkasten, tuinoverkappingen en dergelijke voor je organiseren.

Betaling gaat via twee facturen. De aanbetaling van 50% van het totale offerte-bedrag moet vijf dagen voor de datum van de catering bijgeschreven staan.

Advertenties