Menu

 

Dinner

Walking Dinner (vanaf 15 personen)

Bij de walking dinners wordt het eten ter plekke bereid en uitgeserveerd. Ik serveer zes tot acht kleine hapjes die gemakkelijk staand te eten zijn. Wanneer je wil kan ik er lekkere, bijpassende wijn bij uitzoeken.

Een paar voorbeelden van hapjes: pittige groentebeignets gevuld met pompoen, gegrilde aubergine rolletjes, gevulde courgette met roomkaas, warme, verse taco’s met tomatensalsa en zwarte bonen, kruidige couscous, pittige kikkererwten salade, loempia’s en gevulde paprika’s.

Diner aan tafel (vanaf 15 personen)

Hier worden de tafels opgemaakt met Afrikaanse  schalen, zodat iedereen zelf op kan scheppen. Ik kan een lekkere wijn uitzoeken bij elke gang en voor overige drank zorgen, zodat je diner helemaal compleet is. Als je wilt verzorg ik ook de hele aankleding van je diner!

Voorbeelden van diners: voorgerecht met gegrilde groente van het seizoen, een hoofdgerecht met naar keuze een rijst-, couscous-of bulgur-schotel en drie verschillende groente dishes. Er naast nog twee soorten rijk gevulde salades. Een bijpassend nagerecht.

Buffetten

Hieronder staan een paar favoriete buffetten. Natuurlijk kun je in overleg gerechten uit de verschillende buffetten combineren of iets persoonlijks voorstellen. Ik kook bijvoorbeeld in de winter ook Hollandse stamppotten.

Lunchcatering

Vers belegde broodjes of warme maaltijden €2,75 -8,50 per persoon

Knapperige broodjes belegd met oa. verse humus & rucola, verse aubergine tapenade & feta of linzenpaté, tomaat en sla

Oosters hapjesbuffet (vanaf 20 personen) €8,50 – 12,50 per persoon

Ethiopisch/ Eritrees hapjesbuffet (vanaf 20 personen) €7,50 per persoon

Oosterse schotel & Salade buffet (vanaf 20 personen) €8,50 – €12,50 per persoon

Dit is een goede keuze voor de lunch of een lichte maaltijd! Je kunt zelf uitkiezen hoe uitgebreid je het wil, of het buffet bijvoorbeeld uitbreiden met een soep.

Maaltijdbuffet (vanaf 10 personen) €9,50 -€14,50 per persoon

Een gemakkelijk buffet met per tien personen een hoofdmaaltijd met twee bijgerechten; keuze uit pasta, rijst of couscous en keuze uit verschillende groenten en salades.

Wraps & borrelhapjes

Graag uiterlijk vier dagen van te voren bestellen!

Koude borrelhapjesschaal (90 stuks) €125,-

30 Groente-rolletjes

30 Wraps met homemade kruiden roomkaas

30 Mini-taco’s met homemade guacemole

Warme borrelhapjesschaal (90 stuks) €125,-

30 Vegan gehaktballetjes

30 Geroosterde groente rolletjes

30 Wraps met homemade humus

Borrelhapjes van 50 stuks per soort  Vanaf €68,50

Naast de borrelhapjesschalen van 90 stuks in totaal zoals hierboven, kun je ook hapjesschalen bestellen met van ieder hapje minimaal 50 stuks. Ik kan ook een maaltijdvullende combinatie maken van deze hapjes, een voordelig alternatief voor een walking dinner.

Koffie

De lekkerste koffie in mijn ogen: vers gebrande koffie met kruiden (oa. kardemom) uit een zogenaamde jebena (aardewerken koffiekruik). Koffie op zijn Ethiopisch/ Eritrees. Ik laat je het graag proeven!

Advertenties