Lemlem’ [Ge’ez]: fris, groen, bloeiend

n ‘Bloeiender’, ‘thriving’ organisatie/ werkvloer/ evenement. Wat er gegeten wordt tijdens een dag telt!

WIE-WAT-WAAR & WAAROM

Eten. Een heel basic, essentieel iets. Goede energie, afkomstig uit goede voedingsbronnen, zo belangrijk! Ik, Titia, doe dit werk echt graag. Dagelijks als inhouse-cateraar bij een mooi bedrijf, en gezamenlijk met bevriende freelance-cateraars op grotere events.

 

Plantbased & Biologisch

Conferenties | Bedrijfslunches | Bedrijfs ‘in-house service’ | Dinners  & Buffetten feesten

Biologische groenten, peulvruchten & granen.

Plantbased.

Naast de biologische groothandel wordt er op de plaatselijke biologische markt van lokale boeren ingekocht.


Variatie & Volop!

Invloeden uit vooral de Mediterraanse, Afrikaanse, en Midden- Oosterse keuken. Geen toevoegingen. Alléén granen, groente, peulvruchten, kruiden & specerijen. Atijd volop. Bezorgd of ter plekke bereid.


Energie!

Eten is sterk bepalend voor het je- goed-voelen op een dag. Het geven van goede energie is waar het bij ons om draait. Ik zie mijzelf dan ook als energie-leverancier.


Gezond!

Alleen goede, volwaardige producten. Niks bewerkt, maar gewoon, gewoon, zoals -in ons ogen- eten bedoeld is. Echt. Eten.

Interesse?

Advertenties