‘Lemlem’ [Ge’ez]: fris, groen, bloeiend
‘n ‘Bloeiender’, ‘thriving’ organisatie/ werkvloer/ evenement. Wat er gegeten wordt tijdens een dag telt!
Eten. Een heel basic, essentieel iets. Goede energie, afkomstig uit goede voedingsbronnen; zo belangrijk! Ik, Titia, doe dit werk echt graag. Dagelijks als inhouse-cateraar bij een mooi bedrijf, en gezamenlijk met bevriende freelance-cateraars op grotere events.
Conferenties | Bedrijfslunches | Bedrijfs ‘in-house service’ | Dinners & Buffetten feesten
Biologische groenten, peulvruchten & granen.
‘Plantbased’.
Naast de biologische groothandel wordt er op de plaatselijke biologische markt van lokale boeren ingekocht.
Variatie & Volop!
Invloeden uit vooral de Mediterraanse, Afrikaanse, en Midden- Oosterse keuken. Geen toevoegingen. Alléén granen, groente, peulvruchten, kruiden & specerijen. Atijd volop. Bezorgd of ter plekke bereid.
Energie!
Eten is sterk bepalend voor het je- goed-voelen op een dag. Het geven van goede energie is waar het om draait. Ik zie mijzelf dan ook als energie-leverancier.
Gezond!
Alleen goede, volwaardige producten. Niks bewerkt, maar gewoon, gewoon, zoals -in mijn ogen- eten bedoeld is. Echt. Eten.